De artsen van Gezonde Nieren werken met een digitaal spreekuur: Doktr.nl.
Doktr.nl is een beveiligde web-omgeving waarin u laagdrempelig online met uw arts/ nefroloog kunt communiceren. U kunt vanuit huis overleggen en gegevens uitwisselen met uw specialist. Dit werkt net zo eenvoudig als e-mail, maar dan beveiligd (het gaat immers om uw medische gegevens). Daarbij is het overzichtelijk, doordat al uw correspondentie wordt bewaard. U kunt de informatie altijd nog eens rustig nalezen.

Aanmelden gaat als volgt:
U vult de contactaanvraag in. Daarna geven onze artsen via Doktr.nl antwoord en maakt u een wachtwoord aan. Indien u later uw dossier wilt inzien, logt u in met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord. Bij de uitwisseling van medische informatie blijft uw specialist de regie houden. Wanneer het u uit komt, kunt u uw vragen stellen en antwoord geven.
Aan het einde van het webconsult vragen we iedere patiënt naar zijn tevredenheid over het spreekuur via een elektronische enquête.

Klik hier om contact op te nemen via op Doktr.nl

Contact is vrijblijvend en kosteloos.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de behandeling van uw vraag en worden via een beveiligde verbinding verstuurd.

Wat gebeurt er precies wanneer u uw vraag heeft verzonden?

  1. De arts zal een antwoord op uw vraag formuleren. Dit antwoord kunt u lezen in de beveiligde omgeving van Doktr.nl.
  2. Hiervoor ontvangt u een uitnodiging per e-mail om u te registreren.
  3. Voor de registratie zal u worden gevraagd naar uw naam, uw e-mailadres en uw telefoonnummer.
  4. Na registratie kunt u inloggen in Doktr.nl en het antwoord van uw arts lezen. U kunt nu ook direct met de arts communiceren binnen deze beveiligde omgeving.
  5. Wanneer er daarna nog een bericht of reactie van de arts voor u is, ontvangt u automatisch een e-mail en een sms.

Wij begrijpen dat het proces van registreren en inloggen, enige inspanning van u vraagt. Dit is echter wettelijk noodzakelijk in verband met de beveiliging van uw (medische) persoonsgegevens. Wij waarderen uw begrip.